İş Görüşmeleri ve Mülakatlar Konulu Seminer Düzenlenecektir

Kariyer Araştırma Planlama ve Uygulama Merkezi olarak üniversitemizin 3. ve  4. sınıf öğrencilerine kariyer planlaması etkinlikleri kapsamında iş görüşmeleri ve mülakatlar hakkında seminer verilecektir. Seminer, EMİNEVİM Siirt Şubesi ortaklığında yürütülmektedir. Konuşmacı olarak Burcu ÖZTAŞ, Hakan TOPRAK ve Hüseyin ŞENER davet edilmiştir. Seminerin içeriğinde öğrencilerimizin özel sektör görüşmelerinde nasıl davranmaları ve nelere dikkat etmeleri gerektiği ile ilgili konular yer alacaktır. Bununla birlikte insan kaynağı temini kapsamında son sınıf öğrencilerimiz ile görüşmeler sağlanacaktır. Katılımcılara seminer sonrası sertifika verilecektir.
Seminerler Kezer Yerleşkesi'nde 24 Şubat 2020 tarihinde Saat 14:00'te BESYO konferans salonunda, çarşıdaki yerleşkede 25 Şubat 2020'de saat 14:00'te olacaktır.
Katılımınızı bekleriz.
Dr. MEHMET ŞAHIN SOLAK (0484) 212-1111 / Bağlantı Yok